Aktuelt

Person som står på en baderomsvekt

PCOS og overvekt

Som oftest rettes spørsmålet slik: hvorfor er det så vanskelig å gå ned i vekt med PCOS? La oss snu litt på det og heller spørre: hvorfor er det så lett å gå opp i vekt med PCOS?

Les mer
Gravid kvinne med hendene under magen

Professor Eszter Vanky svarer på spørsmål om PCOS og graviditet

I denne artikkelen besvarer professor Eszter Vanky på våre mest stilte spørsmål om graviditet, svangerskapsdiabetes og amming. I tillegg går hun også litt nærmere inn på hvordan diagnosen PCOS stilles – det er nemlig ikke bare cyster på eggstokkene som er viktig. De trenger man ikke en gang ha selv om man har PCOS!

Les mer
Kvinner som rører hender

Nå kan du bli medlem i PCOS Norge

PCOS Norge åpnet for medlemskap med ny medlemsdatabase søndag 2. april. Allerede ila. det første døgnet hadde over 100 diagnostiserte, pårørende og helsepersonell/studenter meldt seg inn i vår nyetablerte forening.

Les mer
Eszter Vanky

Professor Eszter Vanky svarer om PCOS

En ny spalte på pcosnorge.no

Les mer
Et stetoskop

Nytt forskningsprosjekt søker unge deltakere

Er du mellom 12 og 23 år? Har du uregelmessig menstruasjon? Har du uønsket hårvekst? Lyst til å bli med i et banebrytende forskningsprosjekt?

Les mer
Kvinne som skjuler ansiktet sitt i en bok

10 myter om PCOS

Kan man få barn om man har PCOS? Må alle som får diagnosen gå på p-piller eller leve gluten- og melkefritt? Vil normalvekt kurere PCOS? Eller forsvinner syndromet etter overgangsalderen når man ikke lenger har syklus?

Les mer